DİKKAT/ATTENTION! Emlak vergisi İlk taksit son ödeme tarihi 30 Nisan'dır | First installment payment deadline for property tax is APRIL 30.

‘4 Şubat Kanser Farkındalık Günü’ gerekçesi ile 5 Şubat’ta seminer düzenleniyor.

‘Akciğer Kanseri ve Nedenleri’ konuşulacak

Girne Belediyesi ve Kolan British Hospital işbirliğiyle düzenlenecek olan ‘Akciğer Kanseri ve Nedenleri’ konulu seminer, ‘4 Şubat Kanser Farkındalık Günü’ nedeni ile Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Kolan British Hospital Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Erkan Balkan’ın konuşmacı olarak yer alacağı seminer, 5 Şubat günü Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda, 18:30 – 19:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Önceki Haber Girne’de otopark sorunu ortadan kalkacak